✔ Fragt 49,- Fri fragt over 499,-
✔ Levering 1-3 dage
✔ Sikker nethandel
 

Om os

bySKAGEN - når du vælger livsstil med nydelse

bySKAGEN er en dansk familieejet virksomhed med hovedsæde i Silkeborg.

De allerbedste materialer i den aller bedste forarbejdning, højaktuelle design i klassiske og moderigtige farver er stilen for bySKAGENs kollektioner. Konceptet blev grundlagt i Danmark i 2014 af designer Per S. Andreassen, idéen bag mærket bygger på hans kongstanke; at udvikle kvalitetsprodukter i flotte klassiske designs.

bySKAGENs designcenter arbejder året rundt med at spotte og forudsige tidens strømninger inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter – som giver nutidens kunder klassiske, elegante og moderne stilvalg.

Inspirationen findes på den ene side på store og fremtrædende messer inden for design, interiør og bolig og kombineres med inspirationsrejser til London, Paris og New York, og på den anden side, i og  omkring Skagens fantastiske natur og by. Farverne og lyset sammensat med den beroligende atmosfære vil altid kunne spottes i designs og produkter. 

Resultatet er lækre bomuldskvaliteter som chambray, percale, satinvævning samt et vælg af andre spændende kvaliteter som hør, læder, filt, skind og uld.

Sengelinned fås altid i forskellige kvaliteter og prisniveauer og giver alle fra den studerende til feinschmeckeren mulighed for skøn, luksuriøs søvn i personlige valg.

Udover vores konceptbutikker i Skagen og Silkeborg, forhandles bySKAGEN i flere butikker over hele landet, samt i enkelte butikker eller webshops i Sverige, Tyskland, Grønland og Fæørerne.

 

OEKO-TEX®  (Øko-Tex 100)

Dette er et certifikat, der garanterer dig som forbruger, at varerne er produceret uden kemiske stoffer der kan - eller mistænkes for at kunne - skade helbred eller miljø. Varen er blevet testet og godkendt ud fra disse internationale krav som OEKO-TEX® har stillet.
Certifikatet er en garanti til dig som forbruger, at varen er effektiv beskyttet mod uønsket kemikalier og andre skadelige stoffer.

Du kan læse mere om OEKO-TEX
® på teknologisk institut lige her: okotex.dk/